Compania aeriană HiSky alocă o aeronavă pe baza sa operațională de la Aeroportul Internațional Cluj

171

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a organizat vineri, 2 aprilie, o conferință de presă în aer liber, cu ocazia poziționării primei aeronave a companiei aeriene HiSky, pe baza sa operaționala de la Cluj-Napoca. Compania aeriană HiSky va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, atât zboruri regulate cât şi zboruri charter turistice, unele dintre acestea fiind noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului.

Printre noutăți se numără destinaţia regulată Lisabona (cu data de debut – 28 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de miercuri şi duminică) și destinaţia charter turistica Agadir, din Maroc.

Zboruri spre Lisabona și Dublin de pe aeroportul din Cluj, operate de o nouă companie aeriană | AGENȚIA Cluj

De asemenea, prin intermediul zborurilor HiSky mai sunt programate zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut – 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre 5 alte destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare încă din luna aprilie a anului 2021.

Evenimentul a reprezentat o ocazie unică de a lua un prim contact cu aeronava şi serviciile oferite de către noua companie aeriană Hi Sky, iar în cadrul acestuia participanții au putut afla mai multe detalii despre zborurile operate şi pachetele turistice oferite de această companie, împreună cu touroperatorul Amara Tour.

Biletele de călătorie pentru destinaţiile Dublin si Lisabona sunt deja disponibile pe website-ul companiei aeriene HiSky www.hisky.aero iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.