E-commerce

Dacă ești un magazin din Cluj sau producător local, poți beneficia acum de un magazin online în cadrul plaformelor noastre marketplace, Cluj Marketplace sau Made in Cluj, unde vă puteți lista produsele, inclusiv cu posibilitatea de comandă online.

De asemenea, îți putem dezvolta magazinul tău online, de la 0.

Cluj Marketplace

Platforma Cluj Marketplace este o extensie recentă a catalogului Cluj.info, cel mai vechi catalog de firme din Cluj, cu zeci de mii de vizitatori în fiecare lună.

Prin intermediul acestei platforme, oferta ta de produse din magazin, poate fi ușor găsită printr-o căutare Google, fie generând comenzi online, fie aducând clienții în magazinul tău fizic.

Made in Cluj

Made in Cluj este platformă marketplace online care reunește sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a producătorilor din județul Cluj.

Lansată la debutul pandemiei de Covid, în aprilie 2020, platforma a devenit una dintre cele mai cunoscute proiecte de susținere a producătorilor și creativilor locali, fiind menționată intensiv în mass-media și fiind inclusă în aplicarea Primăriei Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Inovării 2020.

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii despre oferta noastră pentru a deschide magazinul tău online în Cluj Marketplace sau Made in Cluj. Email: agentia@cluj.info. Telefon: 0722-711.236.